Delsey Chatelet Air Eksklusive Ultrasikre Store Og Små Kofferter

  Delsey er kanskje ikke så godt kjent som koffertmerke i Norge, men denne franske produsenten av kvalitetsbagasje er en av verdens største leverandører av kofferter, duffelbager, pc vesker og pc ryggsekker. Delsey Chatelet Air er en elegant og solid trillekoffert serie med små og store kofferter for de som setter pris på design og kvalitet.

Koffertene er produsert i polykarbonat som er et veldig sterkt materiale som regnes for nærmest uknuselig, og disse koffertene kommer med 10 års garanti. De største Chatelet Air koffertene har også Delsey Sin patenterte Zip Securitec 2 glidelås lukking som gjør glidelåsene på disse koffertene veldig mye sterkere en kofferter med konvensjonell glidelåslukking. (kort fortalt er dette en dobbel glidelås!) Dette sammen med en solid TSA kombinasjonslås sikrer dine eiendeler under reisen. 

 Chatelet Air koffert serien har solide gummierte stillegående doble spinnerhjul som triller fint og lett over de fleste underlag. Trillehåndtaket kan reguleres i flere høyder. Disse koffertene kommer i flere størrelser for både lange og korte turer. Ønsker du og se flere produkter fra Delsey finner du de her.